Spader Dam MCK

Spader Dam MCK bildades hösten 1986. Vårt gemensamma intresse är självklart att köra motorcykel! Men vi skiljer oss lite mot mer traditionella klubbar genom att vi lika mycket är en kompisförening som en en hojklubb.

Vi kör turer, åker på mc-träffar, deltar i bankörningar, vidareutbildar oss via kurser med t.ex SMC, går på fester m m. Vi gör allt som verkar kul och vi gör det tillsammans. Om vädret inte tillåter hojåkning träffas vi lika gärna för en fika eller tar en sväng på krogen!

Spader anordnar med jämna och ojämna mellanrum s.k. Spaderturer. Då träffas vi för en lång eller kort körning, oftast med fika/lunch inplanerat. På våra turer kör vi som oftast i två grupper, en lite långsammare och en snabbare. Vi brukar turas om att leda turen, så när man känner sig varm i kläderna kan man själv vara turledare. Våra turer ligger i kalendern, där ser du även våra andra aktiviteter. Är du som icke medlem sugen på att hänga med på en tur är du givetvis välkommen, hör av dig för närmare info.

Spader Dam har ca 30 medlemmar, vi är en härlig blandning tjejer i alla åldrar som kör alla sorters hojar. Vi har ingen klubbkåk och har inga planer på att skaffa en. Fritiden vill vi hellre lägga på hojåkning och annat kul än på gräsmatteklippning och stuprörsrensning.  Vi träffas istället hos varandra eller på någons jobb när vi har möten. Om du vill träffa andra som kör hoj men inte ta på dig en massa åtaganden är Spader Dam klubben för dig!

Är det något du undrar över? Hör av dig till någon i styrelsen.

Bli medlem du också


Spader Dam MCK - hojklubben för tjejer i Stockholm!

info@spaderdammck.se